НАШИТЕ ПРОДУКТИ

При създаване на нашите продукти се стараем да бъдем креативни, като използваме висококачествено стъкло и безвредни бои, прилагайки различни методи на декорация – от ръчно рисуване и гравиране, до химическо матиране и метализация на стъкло.


СВАТБЕНИ ЧАШИС ДЕКОРАЦИЯ

Декорите ни са разработени предимно на фона на бял мат с нежни сватбени елементи в злато или платина. Изпечени при температура над 520°С те са безвредни, и устойчиви на миене.


(Разгледайте тук)


С ГРАВИРАНЕ

Чашите се гравират ръчно.  При някои модели в комбинация с гравиране използваме оригинални камъни Swarovski,  за да направим, чашите още по-блестящи.(Разгледайте тук)


С МЕТАЛИЗАЦИЯ

Чаши с изключително устойчиво и безопасно металното покритие. Изработва се във варианти в сребърно, златно, както и с ефект на избледняване.С ПЕРСОНАЛИЗАЦИЯ

За тези, които искат да запечатат спомените, предлагаме различни варианти за персонализиране на сватбени чаши. Изписваме имена, дата или инициали според желанието на всеки клиент.

(Разгледайте тук)


С УКРАСА

За завършеност  и празничен дух, изработваме сватбени чаши с украси,  съобразени с темата на Вашата сватба – перлена, морска, еко, бяло и черно…


(Разгледайте тук)


ГЛАДКИ

Разгледайте нашите недекорирани чаши, върху които можем да изработим декор по Ваше желание.
(Разгледайте тук)


ДРУГИ СТЪКЛЕНИ ИЗДЕЛИЯЗА ДОМА

Сервизи от чаши за различни напитки,  които биха направили интериора във Вашия дом неповторим.  Комбинацията и цвета на сетовете избирате Вие.(Разгледайте тук)


ЗА ПОДАРЪК

Изделия, които с високата си художествена стойност могат да се превърнат в акцент в дома Ви, а биха били и чудесен подарък за Вашите приятели и близки.


(Разгледайте тук)


ЗА ОФИСА

Изделия от стъкло и порцелан с фирмено лого или слоган, чудесен подарък за Вашите корпоративни клиенти, партньори или служители.(Разгледайте тук)