Мога ли да видя някъде на живо нещата, които предлагате?

Голяма част от нашите продукти се предлагат в нашия онлайн магазин.

Можете да разгледате много от продуктите в мострената ни витрина в ателието ни на адрес: гр. Варна, ул. Петко Стайнов №2. Разполагаме на склад с големи складови наличности на ритуални чаши, част от които не са представени в онлайн магазина.

В много сватбени магазини и агенции в страната може да откриете част от продуктите ни.

Какви варианти за плащане предлагате?

Предлагаме 3 варианта за плащане:

С карта

С наложен платеж

С банков превод

Банкова сметка: Айкарт АД

IBAN: BG78INTF40015087583160

BIC: BGUSBGSF

PLATINO EOOD

За персонализирани изделия е необходимо капаро в размер на 50% от стойността на поръчката. Остатъкът се доплаща при получаване на поръчката с наложен платеж или по друг метод, предпочитан от вас.

При плащане с банков превод, следва да посочите номера на поръчката в основанието за плащане.

 

Мога ли да поръчам една чаша?

Цената на ритуалните чаши, посочена в сайта е на 1 чаша, но минималното количество е комплект от 2 бройки. Въпреки това, ако е нужна 1 чаша, за нас това не е проблем, ако моделът е наличен.

 

Има ли риск декорът на чашите да се повреди?

Ние работим с професионални бои и материали. Рисуваме с бои за стъкло, 12% течно злато и платина, които се изпичат при 450градуса Целзий, за да се споят със стъклото. Металните покрития се нанасят по специални вакуумни технологии. Камъните, с които декорираме чашите са със сертификат на Swarovski.

Всичко това гарантира високото качество на нашите продукти, но е важно да се отнасяте към тях с необходимото внимание. Можете да миете чашите с мека материя и хладка вода без агресивни материали. Не препоръчваме миенето в съдомиялна.

 

Мога ли да върна или да заменя продукт?

Ако по някаква причина поръчката ви не отговаря на очакванията ви, имате право да върнете продукта в 14 дневен срок от неговото получаване. Ние ще възстановим стойността на върнатия продукт. За ваша сметка ще бъдат единствено разходите по връщането. Разбира се, той следва да бъде във вида, в който сте го получили – без наранявания, петна и следи от употреба. В противен случай си запазваме правото да не възстановим сумата по дадената поръчка.

Изключение правят продуктите, които са персонализирани или са изработени по ваша поръчка, съобразени с вашите индивидуални изисквания. В този случай няма как да удовлетворим желанието ви за връщане на продукт.

Може ли да изработите поръчка по мой дизайн?

Ако имате ваша идея, споделете я с нас и ние ще ви уведомим дали и за колко време бихме могли да я изпълним. Изпратете ни на имейл (polinika.glass@gmail.com) детайли на запитването и с радост ще отговорим.

Предлагате ли промоции?

Да, някои от артикулите ни имат сезонен характер или се произвеждат във връзка с различни празници. Следете сайта ни за актуални предложения в секция SALE.

Предлагате ли подаръчни опаковки?

Да, необходимо е да уточните кои продукти искате да опаковаме и ние ще ви предложим подходящи опаковки за тях.

Имам друго питане?

Пишете ни polinika.glass@gmail.com и с радост ще ви отговорим!

Този сайт използва бисквитки (cookies). Научете повече тук.