Търсите стилни и оригинални изделия от стъкло и порцелан?

В електронния магазин на ателие Полиника ще намерите ръчно декорирани стъклени изделия с художествена стойност, създадени за специални поводи. Вече повече от 30 години успешно реализираме уникални решения в декорацията на стъкло и изработването на сватбени аксесоари.

Защо сме добри в това, което правим?

Защото работа ни непрекъснато изисква да предоставяме нови продукти и декорации, за да бъдем актуални и оригинални. Нещо повече – креативността е ключов елемент в нашата работа. Ние се стараем да предложим на нашите клиенти уникални изделия, които да превърнат всеки повод в скъп спомен. 

Всички изделия в www.polinika.com могат да бъдат изработени по поръчка, съобразени с вашите индивидуални желания и изисквания. Вие можете да проектирате сами крайния продукт, тъй като за нас най-важното е да постигнем отличен и безкомпромисен резултат.

POLINIKA

Защо да избера Polinika?

  1. Защото сме професионалисти –   работим с професионални бои и материали. Рисуваме с бои  за стъкло, 12% течно злато и платина, които се изпичат при 450градуса Целзий, за да се споят със стъклото. Металните покрития се нанасят по специални вакуумни технологии. Камъните, с които декорираме чашите са със сертификат на Swarovski и не на последно място – декоратори с десетки години професионален опит в декорацията на стъкло.

  2. Креативни сме – работим наши авторски дизайни, съчетавайки традициите на старата българска стъкларска школа с новите модерни технологии. Затова изделията ни са високо оценени от клиентите ни по целия свят.

  3. Отнасяме се с внимание към всеки малък детайл, защото знаем колко важен е той за вас.

Всички изделия в www.polinika.com могат да бъдат изработени по поръчка, съобразени с Вашите индивидуални желания и изисквания. Вие можете да проектирате сами крайния продукт, тъй като за нас най-важното е да постигнем отличен и безкомпромисен резултат.

FREE SHIPPING
FREE SHIPPING

From all orders over $100

Free Returns
Free Returns

Return money within 30 days

Secure Shopping
Secure Shopping

You're in safe hands

Over 10,000 Styles
Over 10,000 Styles

We have everything you need

Този сайт използва бисквитки (cookies). Научете повече тук.